Tom Dingenen (bekend van onder andere ‘Dertigers’, ‘Milo’) en Helle Vanderheyden nemen de hoofdrollen in de musical 'Pretty Woman" voor hun rekening.

Hoofdcast is compleet voor musical Pretty Woman

17.10.2024

23 maart 2025 kunnen we de langverwachte musical Pretty Woman voor het eerst op de Vlaamse podia verwachten. En die eer is weggelegd voor Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent, en Trixxo Theater. Helle Vanderheyden kent sinds vandaag eindelijk haar tegenspeler. Tijdens zijn musicaldebuut zal Tom Dingenen (bekend van onder andere ‘Dertigers’, ‘Milo’) het hoofd van Vivian Ward (Helle) op hol brengen.

Nog meer musicaldebuten voor Pretty Woman, want ook Anouck Luyten waagt zich voor het eerst in de musicalwereld. Anouck (‘Fair Trade’ en ‘Lisa’) kruipt in de huid van Kit De Luca, de beste vriendin en collega-gezelschapsdame van Vivian. Een leuke professionele hereniging voor de beide hoofdrolspeelsters, want Helle en Anouck waren ooit samen te zien in ‘De Kotmadam’.

Acteur-zanger David Cantens (‘Familie’, ‘De Luizenmoeder’) neemt de rol van advocaat Philip Stuckey voor zijn rekening. Daarmee krijgt de hoofdcast nog een bekende naam op de affiche. Last but not least vervolledigt musicalacteur Jervin Weckx de hoofdcast en neemt hij kameleongewijs verschillende rollen op.

Pretty Woman gaat op 23 maart 2025 in première in Stadsschouwburg Antwerpen. Daarna trekt de productie naar Capitole Gent, en Trixxo Theater. Tickets nog steeds beschikbaar!

>AC

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief