Bezoekers met een beperking

Alle zalen van be•at zijn voorzien op de ontvangst van bezoekers met een beperking. We willen je zo goed mogelijk opvangen en in de beste omstandigheden laten genieten van een evenement.

Reserveer je plaatsen telefonisch of neem contact op via het contactformulier. Zo kunnen we de juiste boeking voor je doen.

De Proximus Pop-Up Arena Middelkerke heeft een speciale ingang voor bezoekers met een beperking. De vrijwilligers begeleiden je vanaf daar naar je plaats in de zaal.

Rolstoelgebruikers

Er zijn in de Proximus Pop-Up Arena Middelkerke voorbehouden plaatsen voor rolstoelgebruikers en de personen die hen vergezellen. Deze plaatsen zijn, zoals die van alle andere prijscategorieën, beperkt in aantal. Snel zijn is dus altijd de boodschap. Er is per rolstoelgebruiker plaats voorzien voor één begeleider. Tele Ticket Service gaat met plezier voor je na of uitzonderingen mogelijk zijn om bijvoorbeeld families samen te plaatsen, maar jammer genoeg (en zeker voor grotere groepen) is dat niét altijd mogelijk.

Dove en slechthorende personen

Dove en slechthorende personen kunnen de tolk van hun keuze meenemen. Ze kunnen ook vragen dat de organisator van het evenement een tolk voorziet. Dan wordt er samen bekeken of deze vraag redelijk is. Neem contact op om dit te bespreken.

Blinde en slechtziende personen

Wil je met een blindengeleidehond een evenement bijwonen, gelieve dan hierover contact op te nemen.

Parkeerplaatsen voor bezoekers met een beperking

Via publieksparking 1 kunnen rolstoelgebruikers en hun begeleider(s) aan bij de ingang van de arena te parkeren. Volg daarbij de instructies van de parkeerwachten. Aan de ingang zijn EHBO-medewerkers aanwezig om mensen met een beperking te begeleiden naar hun plaats in de zaal.

Bekijk de plattegrond om te zien waar de parkeerplaatsen voor bezoekers met een beperking en de ingang voor rolstoelgebruikers zich bevinden. Deze parkeerplaatsen zijn voorbehouden voor rolstoelgebruikers en houders van een Europese parkeerkaart voor personen met een beperking

Voor rolstoelgebruikers en eventuele begeleiders zijn tot 30 minuten vóór aanvang van het evenement voorbehouden parkeerplaatsen voorzien. Op de voorbehouden plaatsen wordt streng controle gehouden. Hou dus je Europese parkeerkaart voor personen met een beperking, identiteitskaart en toegangsticket klaar om aan de parkeerwachters voor te leggen.

Ben je tijdelijk minder mobiel door een ongeval of een ingreep en heb je geen Europese parkeerkaart voor personen met een beperking, dan zal je dit aan de ingang van de parking moeten toelichten aan de parkeerwachters. Doe dit bij voorkeur met een dokters- of een ander medisch attest. Of neem op voorhand hierover contact op.