https://dam.beatvenues.be/12becebc-ce88-4f3c-844b-fed0588ae8fb/dxdam/df/df903f7b-74c1-4aed-a0b3-5a6ca7556d83/david-vandyck-news-1440x450.jpg

Salvatore Adamo brengt in Middelkerke een duet met David Vandyck

Gepubliceerd op vr 22.07.2022

Salvatore Adamo, nog altijd de best verkopende Belgische artiest, nodigt op vrijdag 29 juli zanger en songwriter David Vandyck uit op het podium in de Proximus Pop-Up Arena.

“Na mijn samenwerking met Will Tura, waaruit er inmiddels ook een mooie vriendschap is ontstaan, is dit een tweede grote droom die in vervulling gaat. Als Nederlandstalige artiest blijft het iets bijzonder als je met Adamo het podium mag delen voor een duet", zegt David Vandyck.

"Via een gemeenschappelijke kennis zijn we met elkaar in contact gekomen. Ik krijg meteen kippenvel als ik terugdenk aan dat telefoontje van Salvatore en vooral ook aan de mooie woorden die hij zei over mijn stem en mijn muziek. Hij had mijn laatste album ‘Licht Aan De Overkant’ goed beluisterd en was er oprecht van onder de indruk. Binnenkort gaan we samen ons duet repeteren. Naast het optreden is dat ook al een moment waar ik naar uitkijk.

"We zijn er wel al uit, maar ik ga het nog niet verklappen wat we gaan zingen”, zegt David mysterieus. “Voor mij is het alvast één van de mooiste liedjes uit Salvatore zijn rijkgevulde repertoire. Ik kan alleen maar dankbaar zijn dat mij dit overkomt. Ik weet zeker dat dit één van de hoogtepunten wordt in mijn carrière.”

Voorlopig hebben Salvatore Adamo en David Vandyck nog geen plannen om hun gemeenschappelijke duet uit te brengen als single. “Op dit moment ligt mijn focus op de promotie van mijn nieuwste album ‘Licht Aan De Overkant’ dat begin mei is uitgekomen. Het is mijn vijfde studioalbum. ‘Dans In De Regen’ is mijn actuele single, die we voorzien hebben van een toffe videoclip. Ik durf zeggen dat dit het beste album is dat ik tot nu toe heb uitgebracht, omdat het heel dicht ligt bij wie ik ben als artiest.”