Na 25 jaar groots feest voor jubilerend K3

Gepubliceerd op ma 06.02.2023

De immens populaire groep K3 bestaat dit jaar exact 25 jaar. Sinds de release van de hit 'Heyah Mama', toen nog met Karen, Kristel en Kathleen, is K3 uitgegroeid tot een succesvol trio dat blijft doen waar ze goed in is. En dat is mensen gelukkig maken met blije en pakkende liedjes. Om het zilveren jubileum te vieren, vinden de komende maanden verschillende feestelijkheden plaats.

K3 vindt vandaag net zoals de voorbije 25 jaar aansluiting bij een heel grote groep van jonge én minder jonge fans. Ondertussen zijn er fans van het eerste uur die nu met hun kinderen samen dansen op dezelfde liedjes.

Dat de groep nog steeds populair is bij alle leeftijden mag blijken uit het feit dat de tickets voor het concert ‘K3, Live Late Night’ deze zomer op 21 juli in de Pop-Up Arena in geen tijd de deur uit vlogen. K3 voegt daarom nog een extra avondconcert toe op zaterdag 12 augustus. Twintigers, dertigers en iedereen die nog een keer wil losgaan op de muziek van K3, wordt verwacht. Hanne, Marthe en Julia brengen er samen met hun live band een avondvullende show speciaal voor hun oudere fans.

Nieuw album én dansdag

Het 25-jarig feestje van K3 zal dit jaar ook gevierd worden met bijzondere lanceringen. Op zowel cd, dvd als twee vinyls verschijnt in het voorjaar 'Best of 25 jaar K3'. Welke nummers op de vinyls staan, komen fans vanaf 10 februari te weten op het K3 YouTube kanaal. Op datzelfde kanaal verschijnt vanaf die datum twaalf weken lang, op vrijdagavond, een nieuwe video online. In deze video’s zullen Marthe en Julia de songs op ludieke wijze onthullen en blikken zij samen terug op 25 jaar K3.

Daarnaast wordt op 30 april in de dansstudio van K3, bij Studio 100 in Schelle, een dansdag georganiseerd waar fans onder leiding van een dansleraar de K3 dansjes zelf onder de knie kunnen krijgen.

Reserveer vandaag nog je tickets voor ‘K3, Live Late Night’ in Middelkerke.