Beleef onvergetelijke momenten in groep vanaf 20 personen

Verenigingen of groepen vanaf 20 personen genieten dikwijls van mooie kortingen voor voorstellingen in de zalen van be•at (Antwerps Sportpaleis, Lotto Arena, Trixxo Arena, Vorst Nationaal, Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent, Proximus Pop-Up Arena enTrixxo Theater Hasselt).

Daarnaast hebben we regelmatig ook interessante aanbiedingen bij evenementen die niet in de zalen van be•at plaatsvinden.

Vijf redenen om een groepsboeking te doen

 1. Je neemt een optie voor de best beschikbare plaatsen op dat ogenblik
  Sommige voorstellingen verkopen heel snel uit. Door als eerste een optie te nemen voor jouw groep ben je zeker van de best beschikbare plaatsen. Let op: bij sommige evenementen is het niet mogelijk om opties te nemen.
 2. Je betaalt de tickets enkel voor de plaatsen die je definitief nodig hebt
  Door je optie krijg je voldoende tijd om de voorstelling bij de leden van je vereniging of groep te promoten.
  Je betaalt bij het afsluiten van de optie enkel de definitief gereserveerde tickets.
 3. Je geniet dikwijls van mooie groepskortingen
  Dit voordeel kan verschillen van voorstelling tot voorstelling. Voor sommige voorstellingen is er een groepskorting vanaf 20 personen, voor andere pas vanaf 50 personen. Let op: bij sommige evenementen kan er ook geen groepskorting zijn.
 4. Je zit samen in de zaal zolang de beschikbaarheid dit toelaat
  Door een groepsboeking te doen, verzeker je je ervan dat je groep niet verspreid hoeft te zitten in de zaal.
 5. 1 aanspreekpunt voor het antwoord op je vragen en het organiseren van je uitstap
  Een vaste contactpersoon volgt je boeking op en levert je een gepersonaliseerde groepenservice. Lekker makkelijk en helemaal geen zorgen voor jou!

Vraag vrijblijvend meer info. Neem zeker ook contact als het evenement van jouw keuze niet vermeld staat.

Telefonisch: +32 3 400 40 47
Mail: groepen@beatvenues.be

Wat met groepen van minder dan 20 personen? Groepen van minder dan 20 personen kunnen via het Customer Experience Center kaarten bestellen.
Tot en met 10 personen kan dat ook online via de ticketlink op de pagina van het evenement.Heeft Het Schlagerfestival nog een introductie nodig? Het vertrouwde concept van Vlaamse schlagermuziek, ambiance en polonaises is ook razend populair aan de Belgische kust, dat bewees de eerste zomereditie van Het Schlagerfestival in de Proximus Pop-up Arena vorig jaar al. Een tweede editie kon dus niet uitblijven! 

Trommel de grootste sfeermakers in je familie en vriendenkring op en kom op 16 juli mee zingen en dansen op Het Schlagerfestival — Zomereditie 2022.

Vorig jaar zetten Regi en zijn vrienden het Sportpaleis nog op stelten. En wat hij in het Sportpaleis kan, kan hij ook in de Proximus Pop-up Arena! De koning van de Belgische dancemuziek, die kan putten uit meer dan 20 jaar hits, weet als geen ander hoe hij een stevig feestje moet bouwen. Afspraak op 20 juli in de Proximus Pop-up Arena. De dag erna is een feestdag, ideaal om je vermoeide dansbenen wat rust te gunnen.

Natalia's concert in de Proximus Pop-Up Arena vorige zomer was naar eigen zeggen een van haar hoogtepunten van 2021. Geen wonder dus dat ze deze zomer met veel plezier terugkeert, dit keer met een full band. Het wordt ongetwijfeld een wervelende en memorabele show, zoals we dat van haar gewend zijn. Wees er ook bij op 26 augustus!